Ta witryna używa plików cookies. Więcej informacji znajdziesz na stronie Polityki Plików Cookies. Akceptuję
Twój koszyk jest pusty
Promocja! TomTom GO 700/500/300 - Etui DeLuxe :: 69,00 zł ::.
Towar dnia
149,00 zł z VAT
121,14 zł netto
Wybierz kategorię
Producent
Sonda
Co Cię najbardziej zainteresowało na naszej stronie?
Nawigacja do ciężarówek
TomTom TELEMATICS
Lokalizacja pojazdów GPS
Urządzenia Fitness
Nawigacja w teren
Car PC
Wszystkich głosów: 2516


Pokaż wyniki
Zobacz poprzednie sondy
Subskrypcja
Chcesz otrzymywać informacje o nowościach w naszym sklepie?
Wpisz swój adres e-mail!



Polityka Prywatności

POLITYKA PRYWATNOŚCI SKLEPU INTERNETOWEGO

NAVISHOP


  1. Szanując Twoje prawa oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych, zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych.

  2. Administratorem Danych Osobowych jest: SANMEDIA Sandra Kuśnierz z siedzibą we Wrocławiu przy ul. A. Ostrowskiego 13, wpisana do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej RP, nr NIP: 8942868748.

  3. W naszym sklepie zbieramy następujące dane osobowe:

  • Imię i nazwisko - podczas składania zamówienia będziesz proszony o podanie swojego imienia i nazwiska, potrzebnych do wysłania Ci zamówienia i uzyskania możliwości kontaktu  z Tobą.

  • Adres zamieszkania - jest nam potrzebny do wysyłki zamówionego towaru.

  • Nr telefonu - w przypadku nr telefonu kontaktujemy się z Tobą w przypadku nieoczekiwanych zdarzeń, jak np. brak towaru w magazynie, jednocześnie proponując korzystne rozwiązanie.

  • Adres e-mail - poprzez e-mail wysyłamy potwierdzenie zamówienia oraz kontaktujemy się z Tobą. Jeżeli zostałeś subskrybentem naszego newslettera, będziemy wysyłać do Ciebie informacje handlowe.

  • Adres - informacje wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w internecie, takie jak adres IP (oraz inne informacje zawarte w logach systemowych), wykorzystywane są przez administratora serwera w celach technicznych. Adresy IP mogą też być wykorzystywane w celach statystycznych - do zbierania ogólnych informacji demograficznych (np. o regionie, z którego następuje połączenie).

  • Cookies - nasz sklep wykorzystuje technologię cookies w celu dostosowania serwisu do Twoich indywidualnych potrzeb. Możesz zgodzić się na to, aby wpisane przez Ciebie dane zostały zapamiętane i abyś mógł bez powtórnego wpisywania korzystać z nich przy następnych odwiedzinach na stronach serwisu internetowego. Właściciele innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych. Jeżeli nie zgadzasz się na personalizowanie serwisu, proponujemy wyłączenie obsługi cookies w opcjach przeglądarki internetowej.

4. Podanie powyższych danych jest konieczne w następujących przypadkach:

  • Jeżeli chcesz dokonać zakupu w naszym sklepie internetowym poprzez dokonanie rejestracji oraz założenia konta.

  • Jeżeli dokonujesz zakupu w naszym sklepie internetowym bez logowania; po realizacji zamówienia usuwamy z naszej bazy wszelkie dane mogące zidentyfikować Twoją osobę (imię, nazwisko, adres, nr telefonu, adres e-mail). Pozostaje tylko dokument sprzedaży przechowywany na potrzeby fiskalne.

  • Jeżeli chcesz zostać subskrybentem usługi newsletter - przystąpienie jest dobrowolne i w każdej chwili możesz zrezygnować z korzystania z usługi.

5. Każdy użytkownik naszego serwisu ma możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chce korzystać z naszych usług i udostępniać informacje o sobie. Jeżeli z jakichś względów nie życzysz sobie pozostawienia swoich danych osobowych, masz prawo do ich usunięcia lub niekorzystania z naszego serwisu.

6. Żadnych danych nie udostępniamy osobom trzecim. Nie również danych poufnych, jak numery Twoich kart kredytowych czy dane dostępu do Twojego konta bankowego.

7. Zgodnie z postanowieniami Ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia   1997 r. ( Dz. U. z 1997 r. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.) masz prawo poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu korzystaj z właściwych zakładek serwisu internetowego.

 
TomTom TELEMATICS


Monitoring GPS TomTom

zarządzanie flotą, komunikacja z kierowcą, zlecenia, kontrola paliwa, nawigacja TRUCK, śledzenie pojazdów

Podgląd zamówienia

Aby sprawdzić status zamówienia wpisz jego unikalny numer
U nas zapłacisz poprzez

Nawigacja w leasingu
Porównywarka
Wybierz produkty do porównania
Najczęściej oglądane
5814040
TomTom nawigacja GPS, nawigacje Tom Tom. TomTom TELEMATICS - monitoring GPS, TomTom WORK - lokallizacja GPS. Nawigacja satelitarna, Nawigacja dla ciężarówek, GARMIN nawigacja GPS
Aktualna Data: 2017-06-25 00:15
© NAVISHOP.PL. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved.